lunes, 22 de octubre de 2012

Más luz sobre la manipulación de masas en Cataluña...

http://es.sott.net/article/17051-CiU-tapa-sus-escandalos-de-corrupcion-con-el-proyecto-independentista

Evidentemente, tapar los casos corrupción e impedir el rápido esclarecimiento de los mismos, no es el motivo por el cual los partidos independentistas llevan tanto tiempo "manipulando" a la ciudadanía en Cataluña. Pero probablemente sí que sea el motivo por el cual CiU está forzando máquinas en estos momentos...

2 comentarios:

  1. Confons independentisme amb manipulació, i confons CiU amb independentisme.

    Com tu deies, tots els partits manipulen. I quan és greu cal denunciar-ho. Però és que, qui no fa res de manipulació al seu favor? Per exemple jo considero que bastantes entrades del teu bloc poden ser enteses també clarament manipuladores cap als teus interessos. Per cert, callar, ocultar o no parlar d'altres coses també pot ser entès com a manipulació, no?

    Salutacions.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Potser sí que confon independentisme amb manipulació, especialment quan son alguns polítics els que parlen d'independència... en cap cas quan qui ho fa es un ciutadà alié al món polític.
      Personalment no tinc cap interés en la política més enllà de difondre visions o realitats alternatives a les que ens volen imposar, al igual que faig en altres àmbits com la sanitat, el poder establert, l'educació, l'economia,...
      A partir d'aquí que cadascú esculleixi la visió i el camí que més li agradi. Qualsevol ideología, qualsevol visió de la realitat, qualsevol conjunt de valors, qualsevol paradigma, o qualsevol opinió és vàlid i correcte si l'acompanya el respecte pels altres.

      Eliminar